O nama

VKPAK je tvrtka za strojeve za pakiranje specijalizirana za proizvodnju, proizvodnju, prodaju i postprodajne usluge. Tvrtke se pridržavaju poslovne filozofije "kvaliteta opstanka, ugleda i razvoja". Proizvedeni automatski stroj za pakiranje ima karakteristike razumnog dizajna i jednostavnog rada. Proizvodi se široko koriste u prehrambenoj, kemijskoj industriji, industriji svakodnevnih potrepština, hardverskih dijelova i drugim industrijama pakiranja. Tvrtka se oslanja na duh "dobre vjere". Pionirski i inovativni, predani pružanju izvrsnih strojeva i opreme za pakiranje, stvaranju vrijednosti za kupce i rastu s vama.

Na temelju načela "usmjerenosti na kupca", uspostavili smo dugoročno prijateljsko partnerstvo s našim kupcima s modernim upravljanjem, visokokvalitetnim proizvodima, razumnom cijenom, sveobuhvatnom uslugom nakon prodaje i dobrom reputacijom za pružanje kvalitete za većinu proizvođača razumni troškovi proizvodi.

Tvrtka je posvećena izgradnji tima koji ima solidarnost, znanstvenu podjelu rada, prešutnu suradnju, organsku komplementarnost, komunikaciju, visok moral i učinkovitiji rad. Izgradite odličan tim inicijativom, razmišljanjem i suradnjom.

Tvornički pogled

Naš tim